BLACK FRIDAY DEAL

HOTEL STAY BOX

Een heerlijke overnachting inclusief ontbijt op een bestemming naar keuze binnen Europa. Met de Hotel Stay Box heeft u de vrijheid om met 2 personen bijvoorbeeld een bruisende stad te gaan bezoeken.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan; Antwerpen, Keulen, Parijs, Praag, Berlijn of gewoon lekker in eigen land.

 

 

Details:
Overnacht bij één van onze 80.000 aangesloten hotels en geniet met volle teugen. Bij ons vindt u de beste hotels voor populaire bestemmingen als Berlijn, Parijs of Amsterdam. Maar ook voor een weekendje weg of exotische strandvakantie naar Spanje bent u bij ons aan het juiste adres.

Standaard inbegrepen voor 2 personen
√ 1 overnachting in een 3-sterren hotel
√ Boekingskosten
√ Persoonlijke assistentie tijdens uw verblijf
√ Vele upgrade mogelijkheden
√ 50% korting bij meerdere nachten en andere extra’s

Niet inbegrepen:
Eigen bijdrage is € 19,95 p.p.p.n. hiervoor krijgt de reiziger altijd gegarandeerd een ontbijt. Toeslag éénpersoonskamer en de resort/toeristenbelasting (afhankelijk van het hotel tussen de € 1,- en € 5,-

 

In de BENELUX overnacht u tegen unieke voorwaarden o.a. in de volgende hotels: Van der Valk Hotel Volendam, Beste Western Hotel de Jonge – Assen, Dinant, Belgie- Castel de Pont a Lesse, Antwerpen, Belgie- Eden Hotel Antwerp, Burgh-Haamstede- Grand Hotel Ter Duin, Akersloot- Van der Valk Akersloot, Zandvoort- Palace Hotel Zandvoort, Vught- Van der Valk Hotel s’Hertogenbosch – Vught, Makkum- Beach Hotel de Vigilante en meer. Ons netwerk aan hotel-partners bestaat uit ruim 80.000 hotels in Europa.

De hotels zijn met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, zijn van hoge kwaliteit en bieden uiteraard de best mogelijke service. Omdat aandacht bij ons hoog in het vaandel staat bieden wij u een persoonlijke boekingsservice. Dus geen online reserveringssysteem waarbij in de meeste gevallen op de gewenste vertrekdatum de kamers al vergeven zijn en u moet kiezen voor een andere optie waarbij de prijs vaak hoger uitvalt.