Meest gestelde vragen

Bestellen, annuleren en wijzigen

Als het niet mogelijk is om een product te bestellen, gaat er waarschijnlijk iets mis in het bestelproces. Neem dan contact op met de klantenservice. Een van onze medewerkers helpt je dan verder.

Het is mogelijk dat de bevestigingsmail in je spam is terechtgekomen. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met de klantenservice. Een van onze medewerkers controleert dan of je bestelling correct is ontvangen.

Wil je je bestelling wijzigen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Heb je een product besteld, dan wordt dit rechtstreeks naar een distributiecentrum gezonden en verwerkt. Wij kunnen de afzending niet tegenhouden, dit is een automatisch proces. U kunt uw bestelling annuleren door het pakketje met het ongeopende product te retourneren volgens onze voorwaarden binnen 14 dagen na ontvangst. Zie voor een uitgebreide toelichting ons “retourbeleid”.

Verzending en levering

Als je op werkdagen voor 16.00 uur een product bij ons bestelt, wordt je bestelling doorgaans de volgende dag thuis afgeleverd. De levertijd van een bestelling is maximaal twee dagen. Als je in het weekend een product bestelt, wordt je bestelling op een maandag of dinsdag geleverd.

Wil je er zeker van zijn dat je thuis bent op de dag dat je bestelling wordt bezorgd? Dan is het mogelijk om de bezorgtijd te wijzigen. Dit kan voor 16.00 uur op de dag dat je een product hebt besteld.

Bij eVitale betaal je geen verzendkosten. Elke bestelling wordt gratis verzonden.

Wij bezorgen bestellingen in Nederland, België en Duitsland.

Onze bezorgers behandelen je bestelling met zorg. Is het bestelde product toch beschadigd of kapot? Dan kun je deze binnen veertien dagen retour verzenden naar het retouradres van eVitale. Hiervoor gelden retourvoorwaarden. Je kunt een beschadigd product alleen retour zenden als deze onuitgepakt in de originele verpakking zit. Vermeld ook de reden van de retourzending, zodat wij je direct een nieuw product kunnen toesturen.

Heb je alle artikelen op dezelfde dag besteld, maar heb je ze niet allemaal ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Het is mogelijk dat je soortgelijke producten ergens anders voor een lagere prijs vindt. Echter, het gaat dan bijvoorbeeld vaak om een geïmporteerd product uit China. Deze producten zijn niet ISO-gecertificeerd en voldoen niet aan de Europese gezondheidseisen. Bovendien bevatten goedkopere, geïmporteerde producten inactieve synthetische ingrediënten. Een goedkoop supplement geeft dus vaak niet het beloofde resultaat.

De producten van eVitale B.V. voldoen aan alle Europese gezondheidseisen. Veel van onze producten zijn ISO-gecertificeerd en van een hoogwaardige kwaliteit. Elke product bevat natuurlijke ingrediënten, zoals plantextracten en kruiden. Naast een hoofdingrediënt is een product opgebouwd uit tal van belangrijke voedingsstoffen, zoals kruiden, mineralen en vitaminen. Deze stoffen versterken de werking van het hoofdingrediënt. Dit leidt tot een sneller resultaat.

Betalen

  • Creditcard
  • iDeal
  • Paypal
  • Belfius Direct Net
  • KBC/CBC Betaalknop
  • Bancontact / Mister Cash
  • PayPal
  • SOFORT Banking

Retourneren

Je kunt een artikel binnen veertien dagen retourneren. Dit mag alleen als:

  • Het artikel compleet en ongeopend is
  • Als het product beschadigd is geleverd

Het artikel mag dus niet geopend en gebruikt zijn.

Je kunt een artikel via elk verzendpunt van Post.nl retourneren naar het retouradres van eVitale:

eVitale B.V.
Postbus 23397
1100DW, Amsterdam

Bij eVitale hoef je geen verzendkosten te betalen voor een bestelling. De kosten voor een retourzending dien je wel zelf te betalen. Deze liggen rond de 6 euro.

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen, controleren wij direct of het artikel ongeopend en ongebruikt is. Heb je de bestelling direct betaald via PayPal of iDeal? Dan storten wij het aankoopbedrag binnen drie dagen terug op je PayPal-rekening of bankrekening. Heb je de bestelling via Afterpay betaald? Dan geven wij dit door aan Afterpay en wordt je factuur geannuleerd en verwijderd.